Klub 5*
0
0,00 kn
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.
Photo
Video
-23%
ID: 110007965 SKU: 110007965

Članstvo Club 5* Exclusive

Ukratko o proizvodu

Članstvo u Clubu 5* Exclusive donosi vam posebne pogodnosti: poklon pri učlanjenju, 24 mjeseca članstva, posebne ponude i pogodnosti kod naših partnera, popuste i članske cijene snižene i do -50%, 30-dnevni testni period i još mnogo više...

Cijena: 299,95 kn


Cijena s popustom: 229,95 kn

Članstvo Club 5* Exclusive
Proizvod je na stanju. Dostava u roku do 4 radnih dana.
Nazovite nas na: 01 4040 405
Informacije ukratko

Članstvo u Clubu 5* Exclusive donosi vam posebne pogodnosti: poklon pri učlanjenju, 24 mjeseca članstva, posebne ponude i pogodnosti kod naših partnera, popuste i članske cijene snižene i do -50%, 30-dnevni testni period i još mnogo više...

Više informacija
Detaljnije o proizvodu

Postanite član Cluba 5*

Klub koji vam daje više.

Učlanjenjem u naš ekskluzivni klub ulazite u svijet privilegirane kupnje i posebnih pogodnosti. Bez ikakvog rizika, kao član Club 5* kupljene proizvode možete vratiti bez dodatnih objašnjenja. Imate pravo na povrat novca u roku 60-90 dana.

Konstantno pokušavamo unaprijediti ponudu koju nudimo našim kupcima te tako ispuniti vaša očekivanja nudeći vam što kvalitetnije proizvode po povoljnim cijenama. Sve naše klupske cijene označene su posebnim Club 5* logom.

Potražite cijene označene Club 5* logom i ugrabite naše najpovoljnije ponude.

Članstvom u Clubu 5* dobivate:

 • Kupone za uštedu

 • Printani katalog

 • Poklon dobrodošlice

  Učlanjenjem na poklon dobivate
  Dormeo ruksak Go Eco Friendly!

Prednosti članstva u Clubu 5*:

 • 1

  KUPONI

  Uštedite još više koristeći različite kupone koje smo za vas pripremili

 • 2

  POPUSTI DO -50%

  Posebni popusti za cijelo vrijeme trajanja članstva

 • 3

  POVRAT NOVCA U ROKU 60-90 DANA

  Dodatna sigurnost kupaca; ako niste zadovoljni proizvodom, vratite ga bez dodatnih pitanja

 • 4

  POKLON

  Učlanjenjem u Club 5* dobivate poklon dobrodošlice

 • 5

  PONUDE NAŠIH PARTNERA

  Različite ponude naših partnera

 • 6

  POSEBNE PONUDE

  Prvi saznajte za posebne ponude i pogodnosti

 • 7

  OBITELJSKO ČLANSTVO

  Club 5* može koristiti cijela obitelj

Učlanite se i odmah koristite pogodnosti Cluba 5*

Učlanite se već danas.

Članstvo u Clubu 5* možete kupiti ovdje

Kliknite na gumb ispod teksta, i vaše će Club 5* članstvo automatski biti dodano u košaricu. Narudžbu možete dovršiti plaćajući pouzećem ili karticom.

Nazvati nas na besplatan broj telefona

 

01 4040 406

Ili posjetiti naše dućane i raspitati se o članstvu u Clubu 5*

Popis naših dućana

Club 5* savršen je za ...

 • Sve koji žele uštedjeti pri svakoj kupovini

  Članovi Cluba 5* štede do -50% pri kupovini, a minimalno 5% na sve naše proizvode!

 • One kojima je važan testni period

  Za kupljene proizvode dajemo vam 30-dnevni testni period, do kojeg možete vratiti proizvod, a mi ćemo vam vratiti plaćeni iznos.

 • Svakoga tko cijeni kvalitetnu korisničku podršku

  Naši ljubazni i profesionalni agenti odgovorit će rado na vaša pitanja o našim proizvodima ili riješiti problem kada bude potrebno.

 • One koji žele dobiti najviše po najpovoljnijim cijenama

  Trudimo se ponuditi vam najpovoljnije cijene naših proizvoda.

Ekskluzivne ponude kod naših partnera

Kupone s ekskluzivnim ponudama kod naših partnera samo za Club5* Exclusive članove od 1.3.2021. ne dostavljamo posebno na kućnu adresu, već ih šaljemo unutar kataloga zbog promjene načina tiskanja.

Saznajte koje smo pogodnosti pripremili samo za vas

 • 24 sata

  24 sata

  3 mjeseca dobivajte novine povoljnije 30% + poštanski sandučić 24 sata na poklon + besplatna dostava novina - iskoristivo jednokratno do 15.11.2021. pozivom na 01/2424244. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju, a ponuda se odnosi na nove pretplatnike.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Alu & Plast

  Alu & Plast Internacional

  Ostvarite dodatnih 10% popusta na sav asortiman! Ponudu mogu iskoristiti Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 15.11.2021.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Dječje kazalište Branka Mihaljevića

  Dječje kazalište Branka Mihaljevića

  Ostvarite 1+1 ulaznice za vikend predstave! Ponuda se odnosi na predstave za građanstvo, subotom i nedjeljom. Ponudu mogu iskoristiti Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 15.11.2021.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Linea Snella

  Fit Factory

  Ostvarite 25% popusta na "access" tretmane. Ponudu mogu iskoristiti Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 15.11.2021.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Generali

  Generali

  Ostvarite 25% popusta na osiguranje imovine (isključuje osiguranje od potresa). Ponudu mogu iskoristiti Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 15.11.2021. Popusti, akcije i kuponi međusobno se isključuju.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Idea putovanja

  Idea putovanja

  Nudimo vam 10% popusta za djecu na dvodnevno putovanje u Veneciju 25.9. - 26.9., ili na trodnevno putovanje u Budimpeštu u periodu 8.10. - 10.10. Ponudu iskoristite uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Popust se obračunava na redovnu cijenu aranžmana.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Satiričko kazalište Kerempuh

  Satiričko kazalište Kerempuh

  Opustite se i dobro se nasmijte koristeći 25 kn popusta na ulaznice satiričkog kazališta Kerempuh. Ponudu iskoristite uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Ponuda vrijedi jednokratno, do 15.11.2021. Popust se obračunava na redovne cijene.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • kids jungle

  Kids Jungle

  Ne propustite 10% popusta na osnovne rođendanske pakete. Ponudu iskoristite uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Ponuda vrijedi jednokratno, za rezervacije uplaćene do 15.11.2021. Popusti, akcije i kuponi međusobno se ne zbrajaju.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Kopitarna

  Kopitarna

  Iskoristite 20% popusta na cjelokupni asortiman obuće Kopitarna. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 15.11.2021. i odnosi se samo na obuću. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • La Piel

  La Piel

  Ugrabite poklon traku za kosu pri kupnji LAB paketa (krema za lice i pjena za lice) ili 30% popusta na paket Hydra BABE i Coffee BABE paket. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 15.11.2021. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • premiumdent

  Premiumdent

  Iskoristite popust od 15% na zubne implantate ili 20% popusta na protetiku i sklerozaciju vena pjenom. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 15.11.2021. Popusti, akcije i kuponi međusobno se ne zbrajaju.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Linea Snella

  Linea Snella

  Iskoristite dodatnih 200 kn popusta na postojeće usluge u našim centrima. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 15.11.2021.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Portadizajn

  Portadizajn

  Uštedite 20% na cijelom asortimanu! Ponudu iskoristite uz predočenje kupona i Club 5* ID broja u salonima u Zagrebu i Zadru, te kod partnera (distributera) u drugim gradovima (Zagreb, Osijek, Krapina, Tar, Poreč, Solin, Omiš, Pakoštane, Biograd). Kupon je iskoristiv jednokratno do 15.11.2021. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Dr. Ritz

  Dr. Ritz

  Ostvarite 1000 kn popusta na blefaroplastiku i operaciju mrene ili 300 kn popusta na kupnju dioptrijskih okvira, sunčanih naočala te na estetske tretmane (filer, Hyfu, RF). Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno do 15.11.2021. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Snackers

  Snackers

  Uštedite 20% na cjelokupni asortiman! Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi na web stranici partnera. Kupon je iskoristiv jednokratno do 15.11.2021. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Školska knjiga

  Školska knjiga

  Uštedite 10% na cjelokupni asortiman izuzev udžbenika! Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno do 15.11.2021. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Vecernji list

  Večernji list

  Ne propustite ponudu "Vikend pretplata + Borboleta narukvica", za pretplatu na petak, subotu i nedjelju. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 15.11.2021. (poklon do isteka zaliha).

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Zvjerinjak

  Zvjerinjak

  Nudimo vam 10% popusta na narudžbe iznad 499 kn. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 15.11.2021. u poslovnicama ili na web stranici partnera.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • watch center

  Watch Center

  Nudimo vam 30% popusta na ženske satove Furla Cosy ili Guess G Luxe, te na muške satove Time Force Sirius ili Police Montre Bushmaster. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi na web stranici partnera. Popust je iskoristiv jednokratno, do 15.11.2021. Popusti, kuponi i akcije se međusobno isključuju.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

Plaćanje na rate? Imate omiljeni način plaćanja? Provjerite naše opcije.

Plaćanje na web stranici

Jednokratno plaćanje

Poizvode na internetskoj stranici moguće je platiti sljedećim kreditnim i debitnim karticama:

 • Visa Premium
 • Visa
 • Mastercard
 • Diners
 • Maestro
 • Discover

Plaćanje na rate

Proizvode na internetskoj stranici moguće je kupiti na rate uz minimalni iznos za obročno plaćanje veći od 201 kn. Kartice kojima je moguće platiti na rate:

 • Visa Premium kreditnom karticom do 24 rate
 • Diners kreditnom karticom do 36 rata
 • Zagrebačka banka
  • Visa do 24 rate
  • Mastercard do 24 rate
 • PBZ
  • Maestro do 24 rata
  • Visa do 24 rata

Plaćanje na fizičkim prodajnim mjestima

Jednokratno plaćanje

Proizvode u našim dućanima moguće je plaćati slijedećim kreditnim i debitnim karticama:

 • Visa Premium
 • Visa
 • Visa Avenue mall
 • Mastercard
 • Diners
 • Maestro
 • Discover

Plaćanje na rate

Proizvode na prodajnim mjestima na rate moguće je platiti sljedećim kreditnim karticama:

 • Visa Premium kreditnom karticom do 24 rate
 • Diners kreditnom karticom do 36 rata
 • Zagrebačka banka
  • Visa do 24 rate
  • Visa Avenue mall do 24 rate
  • Mastercard do 36 rata
  • Maestro do 12 rata
 • PBZ
  • Maestro do 36 rata
  • Visa do 36 rata
 • Splitska banka (u pojednim dućanima)
  • Mastercard do 12 rata
  • VISA do 12 rata
 • RBA
  • Mastercard do 12 rata
  • VISA do 12 rata
  • Maestro do 12 rata
 • Addiko bank (u pojedinim dućanima)
  • VISA Classic do 12 rata
 • Karlovačka banka (samo u Karlovcu)
  • Mastercard do 12 rata
  • Maestro do 12 rata

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Za ovaj proizvod još uvijek nema recenzija...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star