Club 5*
0
0,00 kn
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

NAŠA POVIJEST

SVAKI KORAK KOJI SMO U PROŠLOSTI NAPRAVILI, DOVEO NAS JE OVDJE GDJE SMO DANAS. SVAKIM SE NAŠIM KORAKOM VIŠE LJUDI PRIDRUŽILO NAŠEM PUTOVANJU U BUDUĆNOST

Iako je brend Walkmaxx relativno mlad, naša je misija da pružimo udobnost u svakom koraku ostala jednaka već godinama, a tako će biti i u budućnosti.

Ono što je počelo kao tvrtka koja je 2010. prodavala jedan model cipela, sada je internacionalna uspješna tvrtka s više od milijun zadovoljnih kupaca.

2010

 

Put dug tisuću milja počeo je s jednim modelom cipela

Lansirali smo prvi model - crne Walkmaxx tenisice. Ovo je prvi korak u kreiranju brenda koji će uskoro biti prepoznatljiv među tisućama ljudi.

2012

 

Prvi koraci prema naprijed

Naš se portfolio povećava kao odgovor na potrebe naših kupaca. Walkmaxx postaje prepoznatljiv funkcionalnošću i udobnošću diljem cijele Europe s 15+ modela.

2015

 

Što više, to bolje

S daljnjim povećanjem portfolia nudimo više od 50 modela.

2016

 

Kupac je na prvom mjestu

Dizajnirali smo tri nvoe linije kako bi zadovoljili potreba kupaca koji su imali probleme sa stopalima. To su linije Fit, Pure i Comfort.

2017

 

Slobodan duh

Lansiramo prvu kolekciju s fokusom na vrhunsku udobnost koja zove na slobodu pokreta i kupcima omogućuje aktivniji način života.

2019

 

Na redu je stil

Naša Trend linija sa svojim suvremenim dizajnom važan je korak prema obući koja prati trendove.

2020

 

Deset godina udobnosti

Slavimo našu 10 - godišnjicu s impresivnim brojevima - prodali smo gotovo 7 milijuna parova obuće u više od 20 zemalja.

2021

 

Zakoračite u budućnost

Pozdravljamo novu liniju obuće s ravnim potplatom, prepoznatljivim po idealnoj kombinaciji beskompromisne udobnosti i modernog dizajna.

Walkmaxx je napravio važne korake prema naprijed.

U portfoliju Walkmaxxa predstavit ćemo našu prvu održivu kolekciju obuće - Walkmaxx Green. Minimiziranjem negativnog utjecaja na okoliš dajemo našim kupcima priliku da odgovorno odlučuju i doprinesu održivoj budućnosti. Naš je dizajn temeljen na prozračnoj i laganoj obući koja se može prilagoditi obliku stopala, a pritom izgledati moderno i atraktivno.

Mudra je osoba jednom rekla "Da je mišljeno da ostanemo cijeli život na jednom mjestu, imali bi korijenje umjesto nogu". Mi u Walkmaxxu dodajemo da "Svaka velika avantura u životu počinje prvim korakom". Mi ćemo se pobrinuti da i taj korak bude udoban.

  • Walkmaxx se ponosi s 90% zadovoljnih kupaca.

  • Prosječni Walkmaxx kupac posjeduje 3 para naše obuće.

  • Walkmaxx vam pruža ultimativnu udobnost pri svakom koraku.