Club 5*
0
0,00 kn
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

NAŠA TEHNOLOGIJA

DA BISTE UŽIVALI U ŽIVOTU IZVAN ZONE KOMFORA, NAJPRIJE MORATE TAMO ZAKORAČITI.

Obuća je puno više od pukog pokrivala za stopala. A udobnost je puno više od osjećaja. Kada govorimo o Walkmaxx obući, govorimo o doživljaju slobode, o tome da izgledate i osjećate se najbolje moguće. To je povjerenje u svaki korak, svakog dana, u svakoj prilici.

Za tako visoku razinu udobnosti okrenuli smo se najnovijoj tehnologiji u ovoj grani industrije: koristimo samo najbolje materijale koji osiguravaju napredne karakteristike cipele koja nastaje.

WALKMAX ORIGINALS

Walkmaxxov prepoznatljivi zaobljeni potplat razvijen je u Njemačkoj kao inovativan potplat koji imitira prirodni pokret stopala i bosonogo hodanje, čime bitno utječe na udobnost. U kreiranju ove linije naš je cilj bio inspirirati ljude da se kreću više i bolje.

STRUKTURA OBUĆE

 • POTPLAT

  Potplat se ističe neklizajućim donjim slojem, širokim prednjim dijelom i izvrsnim prianjanjem za podlogu. Ove karakteristike utjecat će na bolje držanje i aktivaciju mišića, dat će potrebnu potporu i udobnost. Savršena kombinacija za život u pokretu.

 • ULOŽAK

  Naš je uložak dizajniran tako da bude lagan i da apsporbira udarce pri hodanju. Ove tehnološke značajke zaslužne su za ravnomjernu raspodjelu pritiska tjelesne mase, onako kako bi ju osjećali da hodate bosonogi.

 • GORNJIŠTE

  Ako ste zadovoljni time kako vaša cipela izgleda, osjećat ćete se ugodno i samopouzdano dok ju nosite. Gornjište Walkmaxx cipela funkcionalno je i estetsko, a jednostavno obuvanje i klasičan dizajn dobitna su kombinacija.

WALKMAX TREND

Walkmaxx ravni potplat okosnica je ovih naših modela koji su dizajnirani za osjećaj slobode. Slobode da idete kuda god želite, stojite koliko god želite, šetate dok vam je volja, da putujete u našoj obući. Želimo da se osjećate kao da je cijeli svijet pod vašim nogama. Jer, kuda god krenuli, prati vas udobnost.

STRUKTURA OBUĆE

 • POTPLAT

  Kada govorimo o dizajniranju potplata, stabilnost je ključna. Cipela mora biti vaša potpora pri pokretu, mora balansirati cijelo vaše tijelo te utjecati na sigurnost svakog koraka.

 • ULOŽAK

  Materijali premium kvalitete koje koristimo za naš uložak donose rezultate - čine našu obuću laganom, mekanom i otpornom na udarce prilikom hoda. Niti najaktivniji dan neće poremetiti ovu ravnotežu.

 • GORNJIŠTE

  Moderne linije, kvalitetna završna obrada i dodatna potpora učinit će da vam obuća pristaje "poput rukavice". Zaljubit ćete se u savršeni spoj stila i potpore koju daje.