Club 5*
0
0,00 kn
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

O NAMA

DIO VODEĆE GRUPACIJE

Walkmaxx je dio Studio Moderne, vodećeg omnichannel, multi-brand direktnog prodavača u Centralnoj i Istočnoj Europi. S našim prepoznatljivim brendovima i prisustvom na 23 različita tržišta, dopiremo do više od 370 milijuna kupaca.

Svi naši brendovi imaju jednu glavnu zadaću: Poboljšati svakodnevni život i opće blagostanje.

Walkmaxx nema samo zadaću dizajnirati obuću. On potiče i želju za kretanjem, inspirira nas osjećajem slobode i promiče zdraviji način života, i to pri svakom koraku.

WALKMAXX JE PREDAN

UDOBNOSTI koja je temelj svake cipele koju osmislimo,

POVJERENJU koje se temelji na kvaliteti i obećanim prednostima koje promoviramo,

INOVACIJAMA koja su dio novih rješenja u području udobnosti, od potplata do materijala gornjišta,

ODRŽIVOSTI jer u naše cipele ugrađujemo održiva rješenja i materijale,

PRIRODI jer smo dio planete na kojoj živimo - fokusiramo se na savjestan način života,

POKRETU jer je pokret energija, a energija je život. Sva naša obuća omogućuje lakši hod, dajući potrebnu sigurnost pri svakom pokretu.

Comfort Hub

NAŠE LINIJE OBUĆE

Naša je obuća podijeljena u dvije skupine. Walkmaxx Originals sadrži modele načinjene sa zaobljenim potplatom, dok Walkmaxx Trend modeli sadrže obuću s ravnim potplatom.

WALKMAXX ORIGINALS

Walkmaxx Originals fokusira se na opću dobrobit tijela, opušteniji način života ispunjen dragocjenim trenucima i ljudima ali i osjećajem slobode - slobode pokreta, slobode da budete ono što jeste i da od svakog dana uzmete ono najbolje uživajući u udobnosti koju zaslužujete.

Comfort Hub

Walkmaxx Trend

Walkmaxx Trend obuća sinonim je za avanture! Predstavlja divljinu gradske vreve, dinamičnost i mladost, ali bez kompromisa kada se radi o udobnosti. Ovaj je obuća spremna s vama živjeti život punim plućima!

Comfort Hub

Naša misija

Prerastanje iz tvrtke koja je proizvodila samo jedan model davne 2010. u brend s više od 50 modela u portfoliju, prisutnog na tržištu više od 20 zemalja - dokaz je da idemo u dobrom smjeru. Krećući se prema održivoj budućnosti, naša je misija dizajnirati udobnu obuću koja će vam odgovarati a da pritom ne ugrožava planetu na kojoj živimo.

  • Walkmaxx se ponosi s 90% zadovoljnih kupaca.

  • Prosječni Walkmaxx kupac posjeduje 3 para naše obuće.

  • Walkmaxx vam pruža ultimativnu udobnost pri svakom koraku.