WalkMaxx je brend Studio Moderne, slovenske tvrtke koja je sa svojim proizvodima prisutna na tržištima više od 20 zemalja širom Europe. Dormeo, Kosmodisk, Top Shop, BigFish i Stilago su brendovi poznati miljuniuma ljudi širom svijeta koji nude interesantne i atraktivne proizvode za zdravlje, kuću i opću dobrobit.

Novi brend WalkMaxx, najnovijom tehnologijom i znanstvenim otkrićima, vraća se najprirodnijem načinu hodanja. WalkMaxx cipele su dizajnirane za sve one koji žele da se njihovo tijelo kreće najprirodnijim mogućim pokretima, za koje je ljudsko tijelo i predviđeno. WalkMaxx cipele su izrađene u cilju promocije zdravog načina života i dobrobiti cijele obitelji: od ranog djetinjstva do zrele dobi.

Šta Walkmaxx čini toliko posebnim? Inovativni zaobljeni potplat za nevjerojatnu udobnost Pomažu tijelu da podržava prirodne pokrete tokom kretanja – kao da hodate bosi po plaži.

Pomažu kod smanjenja bolova u nogama i leđima Savršeno rješenje za sve koji veći dio dana provode stojeći, aktivno se bave sportom ili imaju problem sa spuštenim stopalima.

Mogu vam pomoći da aktivirate više mišica Mogu Vam pomoći da ojačate mišice, poboljšate držanje, sagorite kalorije i osjećate se bolje.

Šta Walkmaxx cini toliko posebnim?

Inovativni zaobljeni đon za neverovatnu udobnost

Pomažu telu da podržava prirodne pokrete tokom kretanja – kao da hodate bosi po plaži.

Pomažu kod smanjenja bola u nogama i leđima

Savršeno rešenje za sve koji veci deo dana provode stojeci, aktivno se bave sportom ili imaju problem sa ravnim tabanima.

Mohu vam pomoci da aktivirate više mišica

Mogu Vam pomoci da ojacate mišice, poboljšate držanje, sagorite kalorije i osecate se bolje.