Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

WalkMaxx je brend Studio Moderne, slovenske tvrtke koja je sa svojim proizvodima prisutna na tržištima više od 20 zemalja širom Europe. Dormeo, Kosmodisk, Delimano, Rovus, Top Shop, BigFish i Stilago su brendovi poznati milijunima ljudi širom svijeta koji nude interesantne i atraktivne proizvode za zdravlje, kuću i opću dobrobit.

Brend WalkMaxx, najnovijom tehnologijom i znanstvenim otkrićima, vraća se najprirodnijem načinu hodanja. WalkMaxx cipele dizajnirane su za sve one koji žele da se njihovo tijelo kreće najprirodnijim mogućim pokretima, za koje je ljudsko tijelo i predviđeno. WalkMaxx cipele izrađene su u cilju promocije zdravog načina života i dobrobiti cijele obitelji: od ranog djetinjstva do zrele dobi.

Što WalkMaxx čini toliko posebnim? Inovativni zaobljeni potplat za nevjerojatnu udobnost pomaže tijelu da podržava prirodne pokrete za vrijeme kretanja – kao da hodate bosi po plaži.

Obuća pomaže i kod smanjenja bolova u nogama i leđima, što je posebno važno za sve koji veći dio dana provode stojeći, aktivno se bave sportom ili imaju problema sa spuštenim stopalima.

Što WalkMaxx čini toliko posebnim?

Inovativni zaobljeni potplat za nevjerojatnu udobnost

Pomaže tijelu da podržava prirodne pokrete za vrijeme kretanja – kao da hodate bosi po plaži.

Pomažu kod smanjenja bolova u nogama i leđima

Savršeno rješenje za sve koji veći dio dana provode stojeći, aktivno se bave sportom ili imaju problema s ravnim stopalima.

Mogu vam pomoći da aktivirate više mišića

Mogu vam pomoći da ojačate mišiće, poboljšate držanje, sagorite kalorije i osjećate se bolje.