Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Prvi ulovite najbolje ponude

Prvi ulovite najbolje ponude - do -70%

Cijenama se crno piše

-70%
Ponude vrijede još:
[banner_timer]
 

Produljenje članstvo Club 5* Exclusive

Photo
Video

Produljenje članstva u Clubu 5* Exclusive donosi vam posebne pogodnosti: poklon pri produljenju, 24 mjeseca članstva, posebne ponude i pogodnosti kod naših partnera, popuste i članske cijene snižene i do -50%, 30-dnevni testni period i još mnogo više...

Produljenje članstvo Club 5* Exclusive
249,95 kn
Odaberite svoju opciju
Nazovite nas na: 01 4040 405
Proizvod je na stanju. Dostava u roku do 10 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detaljnije o proizvodu
 • Dostupnost u dućanima
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Produljenje članstva u Clubu 5* Exclusive donosi vam posebne pogodnosti: poklon pri produljenju, 24 mjeseca članstva, posebne ponude i pogodnosti kod naših partnera, popuste i članske cijene snižene i do -50%, 30-dnevni testni period i još mnogo više...

Više informacija
Detaljnije o proizvodu

Produljite članstvo u Clubu 5*

Klub koji vam daje više.

Produljenjem članstva u Clubu 5* nastavite uživati u svijetu privilegirane kupnje i posebnih pogodnosti. Bez ikakvog rizika, kao član Club 5* kupljene proizvode možete vratiti bez dodatnih objašnjenja. Imate pravo na povrat novca u roku 60-90 dana.

Konstantno pokušavamo unaprijediti ponudu koju nudimo našim kupcima te tako ispuniti vaša očekivanja nudeći vam što kvalitetnije proizvode po povoljnim cijenama. Sve naše klupske cijene označene su posebnim Club 5* logom.

Potražite cijene označene Club 5* logom i ugrabite naše najpovoljnije ponude.

Članstvom u Clubu 5* dobivate:

 • Člansku iskaznicu Cluba 5*

 • Kupone za uštedu

 • Printani katalog

 • Poklon

  Produljenjem članstva na poklon odaberite
  Delimano Mini aparat za kavu Joy,
  čistač Spray Mop Plus
  ili Klasični jastuk Ethnic Dormeo!

Prednosti članstva u Clubu 5*:

 • 1
  KUPONI

  Uštedite još više koristeći različite kupone koje smo za vas pripremili

 • 2
  POPUSTI DO -50%

  Posebni popusti za cijelo vrijeme trajanja članstva

 • 3
  POVRAT NOVCA U ROKU 60-90 DANA

  Dodatna sigurnost kupaca; ako niste zadovoljni proizvodom, vratite ga bez dodatnih pitanja

 • 4
  POKLON

  Produljenjem članstva u klubu dobivate poklon

 • 5
  PONUDE NAŠIH PARTNERA

  Različite ponude naših partnera

 • 6
  POSEBNE PONUDE

  Prvi saznajte za posebne ponude i pogodnosti

 • 7
  OBITELJSKA KARTICA

  Club 5* može koristiti cijela obitelj

Produljite članstvo i nastavite koristiti pogodnosti Cluba 5*

Produljite članstvo već danas.

Produljiti karticu Cluba 5* možete ovdje

Kliknite na gumb ispod teksta, i vaše će produljenje Club 5* kartice automatski biti dodano u košaricu. Narudžbu možete dovršiti plaćajući pouzećem ili karticom.

Ili nas nazvati na besplatan broj telefona

 
01 4040 406

Ili posjetiti naše dućane i raspitati se o kartici Cluba 5*

Popis naših dućana

Club 5* savršen je za ...

 • Sve koji žele uštedjeti pri svakoj kupovini

  Članovi Cluba 5* štede do -50% pri kupovini, a minimalno 5% na sve naše proizvode!

 • One kojima je važan testni period

  Za kupljene proizvode dajemo vam 30-dnevni testni period, do kojeg možete vratiti proizvod, a mi ćemo vam vratiti plaćeni iznos.

 • Svakoga tko cijeni kvalitetnu korisničku podršku

  Naši ljubazni i profesionalni agenti odgovorit će rado na vaša pitanja o našim proizvodima ili riješiti problem kada bude potrebno.

 • One koji žele dobiti najviše po najpovoljnijim cijenama

  Trudimo se ponuditi vam najpovoljnije cijene naših proizvoda.

Ekskluzivne ponude naših partnera

Saznajte koje smo pogodnosti pripremili samo za vas

 • 24 sata

  24 sata

  3 mjeseca dobivajte novine po cijeni od samo 4,5 kn/kom + poštanski sandučić 24 sata na poklon + besplatna dostava novina - iskoristivo jednokratno do 30.9.2020. pozivom na 01/2424244. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • ABC strani jezici

  ABC strani jezici

  Iskoristite do 40% popusta na intenzivne ili semestralne tečajeve. Ponudu iskoristite jednokratno uz predočenje kupona i Club 5* kartice ili na internetskoj stranici do 30.9.2020. Popust se obračunava na redovnu cijenu. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Algebra

  Algebra

  Ne propustite 15% popusta na redovne cijene priprema za državnu maturu. Pripreme se održavaju u terminu 14.8.2020 - 23.8.2020. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Kupon je iskoristiv jednokratno, a obračunava se na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Alu & Plast

  Alu & Plast Internacional

  Ostvarite dodatnih 10% popusta na sav asortiman! Ponudu mogu iskoristiti Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice, na području Primorsko-goranske, Istarske županije, Zagrebačke županije i grada Zagreba. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 30.9.2020.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Croatia Osiguranje

  Croatia Osiguranje

  Brinite o sebi i iskoristite 30% popusta na pakete "Prevencija osteoporoze", "Muško zdravlje", "Pregled dojki" i "Štitnjača", 25% popusta na gastroenterološki pregled ili 25% popusta na prošireni sistematski pregled posebno prilagođen muškarcima i ženama. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 30.9.2020. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Glorija

  Gloria

  Uživajte u časopisu Gloria uz 33% popusta na polugodišnju pretplatu -samo 260,00 kn tj. 10 kn po primjerku. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice, jednokratno, do 30.9.2020. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Health centar

  Health centar

  Nudimo vam 20% popusta na sve usluge Health centra, gdje ćete se učinkovito osloboditi napetosti i stresa, do 30.9.2020. Ponudu iskoristite uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Ponude vrijede jednokratno. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • idea putovanja

  Idea putovanja

  Nudimo vam 10% popusta na putovanje u Lisabon, 4 dana avionom u terminima 14.8. - 17.8. i 4.9. - 7.9. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Kupon je iskoristiv jednokratno. Popust se obračunava na redovnu cijenu aranžmana.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Satiričko kazalište Kerempuh

  Satiričko kazalište Kerempuh

  Opustite se i dobro se nasmijte koristeći 25% popusta na ulaznice satiričkog kazališta Kerempuh. Ponudu iskoristite uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Ponuda vrijedi jednokratno, do 30.9.2020. Popust se obračunava na redovne cijene.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku

  Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku

  Iskoristite ponudu 1+1 za vikend predstave, naizmjence subotom u 18h i nedjeljom u 10:30h. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 30.9.2020. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Kopitarna

  Kopitarna

  Iskoristite 20% popusta na cjelokupni asortiman obuće Kopitarna. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 30.9.2020. i odnosi se samo na obuću. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Linea Snella

  Linea Snella

  Iskoristite poklon tretman u vrijednosti 500kn za polaznike Bars radionice, ili dodatnih 200kn popusta na postojeće usluge u našim centrima. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 30.9.2020.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Magnetic Spa Beauty

  Magnetic Spa Beauty

  Nudimo vam 65% popusta na tretmane Zerona hladnim laserom + Presso terapija - do 30.9.2020. Popust iskoristite uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Optima

  Optima

  Ugrabite tablet i HBO Premium uz Trio i Duo pakete, flat internet i do 60 Mbps, neograničene minute razgovora i besplatan prikaz broja. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 30.9.2020. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Portadizajn

  Portadizajn

  Uštedite 20% na cijelom asortimanu! Ponudu iskoristite uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice u salonima u Zagrebu i Zadru, te kod partnera (distributera) u drugim gradovima (Zagreb, Osijek, Krapina, Tar, Poreč, Solin, Omiš, Pakoštane, Biograd). Kupon je iskoristiv jednokratno do 30.9.2020. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Sancta Domenica

  Sancta Domenica

  Iskoristite 15% popusta na velike kućanske uređaje za jednokratna plaćanja. Ponudu mogu iskoristiti Club 5* Exclusive članovi jednokratno uz predočenje kupona i kartice ili na web stranici do 30.9.2020. Popust se obračunava na redovne i akcijske MPC, a ne zbraja se s drugim promotivnim popustima.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Stilus

  Stilus

  Pročitajte nove naslove na popustu i s besplatnom dostavom. Nudimo vam "Quantum" i "Sve što nam je ostalo" na 15% i "Vrući led", "Besramnu krepost" i "Svete grijehe" na 50% popusta, do 30.9.2020. Ponudu iskoristite uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice, jednokratno. Popust se obračunava na redovnu cijenu knjige.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Tepih centar

  Tepih centar

  Ne propustite dodatnih 10% popusta sav asortiman u Tepih Centru. Ponudu iskoristite uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Kupon je iskoristiv jednokratno do 30.9.2020, a ne odnosi se na usluge podstavljanja, rubljenja, šivanja i dostave.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Tvornica zdrave hrane

  Tvornica zdrave hrane

  10% popusta na redovne cijene, koristeći kod iz knjižice pogodnosti članova Exclusive Kluba 5* pri kupnji na internetu, ili uz predočenje Club 5* kartice i kupona pri kupnji u dućanu. Ponuda vrijedi do 30.9.2020.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Vecernji list

  Večernji list

  Ne propustite 65% popusta na paket pretplate: već od 4,99 kn po primjerku. Ponuda se odnosi na nove pretplatnike na području ručne dostave. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 30.9.2020.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Watch Center

  Watch Center

  Ne propustite 30% popusta na muški sat Police, ženski sat Guess ili 20% popusta na cjelokupni asortiman satova i nakita (iskoristiv samo u poslovnici). Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 30.9.2020.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

Dostupnost u dućanima

Dostupnost proizvoda u tablici informativne je prirode, savjetujemo vam da prije odlaska u dućan kontaktirate naše djelatnike u pojedinom dućanu i provjerite dostupnost željenog proizvoda.


Dostupnost u dućanima nije povezana s našom opcijom "Preuzimanja robe u dućanu". Proizvodi koje naručite na našim web stranicama i za dostavu odaberete preuzimanje u dućanu pakiraju se i dostavljaju s našeg skladišta.

Plaćanje na rate?

Kako mogu platiti svoju narudžbu?

Odaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Proizvode možete platiti na sljedeće načine:

Plaćanje na web stranici

Jednokratno plaćanje

Poizvode na internetskoj stranici moguće je platiti sljedećim kreditnim i debitnim karticama:

 • Visa Premium
 • Visa
 • Mastercard
 • Diners
 • Maestro
 • Discover

Plaćanje na rate

Proizvode na internetskoj stranici moguće je kupiti na rate uz minimalni iznos za obročno plaćanje veći od 201 kn. Kartice kojima je moguće platiti na rate:

 • Visa Premium kreditnom karticom do 24 rate
 • Diners kreditnom karticom do 36 rata
 • Zagrebačka banka
  • Visa do 24 rate
  • Mastercard do 24 rate
 • PBZ
  • Maestro do 24 rata
  • Visa do 24 rata

Plaćanje na fizičkim prodajnim mjestima

Jednokratno plaćanje

Proizvode u našim dućanima moguće je plaćati slijedećim kreditnim i debitnim karticama:

 • Visa Premium
 • Visa
 • Visa Avenue mall
 • Mastercard
 • Diners
 • Maestro
 • Discover

Plaćanje na rate

Proizvode na prodajnim mjestima na rate moguće je platiti sljedećim kreditnim karticama:

 • Visa Premium kreditnom karticom do 24 rate
 • Diners kreditnom karticom do 36 rata
 • Zagrebačka banka
  • Visa do 24 rate
  • Visa Avenue mall do 24 rate
  • Mastercard do 36 rata
  • Maestro do 12 rata
 • PBZ
  • Maestro do 36 rata
  • Visa do 36 rata
 • Splitska banka (u pojednim dućanima)
  • Mastercard do 12 rata
  • VISA do 12 rata
 • RBA
  • Mastercard do 12 rata
  • VISA do 12 rata
  • Maestro do 12 rata
 • Addiko bank (u pojedinim dućanima)
  • VISA Classic do 12 rata
 • Karlovačka banka (samo u Karlovcu)
  • Mastercard do 12 rata
  • Maestro do 12 rata

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star