Sport i rekreacija

1-10 of 17

Page:
 1. 1
 2. 2
 • 4 savjeta za fit tijelo, bez odricanja

  4 savjeta za fit tijelo, bez odricanja

  Tko još vjeruje u rigorozne dijete? Većina nas prije ili kasnije odustane jer jednostavno nije u mogućnosti uložiti dovoljnu količinu vremena i truda. Srećom, gubitak par kilograma viška ne mora nužno podrazumijevati velika odricanja i velike promjene – ponekad i mali koraci mogu dovesti do značajnih rezultata.

  Pročitaj više 
 • Evo zašto je jutarnja šetnja toliko korisna za naše zdravlje

  Evo zašto je jutarnja šetnja toliko korisna za naše zdravlje

  Mnogi liječnici šetnju smatraju zaista odličnim lijekom, a redoviti odlazak u šetnju smanjuje rizik od gotovo svih vrsta bolesti. Zašto je šetnja toliko dobra za naše zdravlje? Šetnja nije fizički naporna aktivnost, pogotovo za naše srce ili zglobove, a svejedno ima blagotvoran učinak.

  Pročitaj više 
 • 4 savjeta kako održati dobru formu

  4 savjeta kako održati dobru formu

  Ako uživate u fizičkim aktivnostima i zanima vas kako održati formu tijekom hladnijih dana, ali teretane i grupni treninzi baš vam i nisu po volji, imamo par savjeta za vas.

  Pročitaj više 
 • Remeti li kasna tjelovježba ritam spavanja?

  Remeti li kasna tjelovježba ritam spavanja?

  Jutra su postala zaista hladna i zato vam se ideja večernje tjelovježbe čini nekako privlačnijom, ali vas je strah da će kasna tjelovježba loše utjecati na vaš san? Možete odahnuti jer rezultati nedavnog istraživanja pokazuju da tome nikako nije tako. Optimalna količina tjelovježbe uopće ne šteti kvaliteti sna. Ipak, razmak između vježbanja i odlaska u krpe trebao bi biti najmanje 4 sata.

  Pročitaj više 
 • Mentalni fitness – siguran put do pozitivnih jutra

  Mentalni fitness – siguran put do pozitivnih jutra

  Redovito vježbate, vodite računa o tome što unosite u sebe i pazite na vlastiti izgled? Odlično! No, nemojte zaboraviti na mentalni fitness!

  Pročitaj više 
 • Jutarnja tjelovježba za energičan početak dana

  Jutarnja tjelovježba za energičan početak dana

  Svatko od nas prije ili kasnije nema volje za jutarnji trening. Propuštanje treninga odluka je zbog koje ćete se kasnije vrlo vjerojatno kajati. Najmanje što možete napraviti jest izvući se iz kreveta, popiti malo vode, uživati u laganom i hranjivom doručku i razgibati svoje tijelo s par laganih vježbica.

  Pročitaj više 
 • Fizičke aktivnosti za zdravo tijelo i zdrav duh

  Fizičke aktivnosti za zdravo tijelo i zdrav duh

  U svijetu u kojem smo često zatrpani obvezama teško je ostati fizički aktivan. No ne smijemo se obeshrabriti i posustati u brizi o svome tijelu. Prije karijere uvijek trebamo staviti zdravlje u pravi plan. Pritom se ne trebamo baviti ekstremnim sportovima ili redovito ići na treninge – dovoljno je pokretati svoje tijelo i brinuti o mišićima.

   

  Pročitaj više 
 • Vaša prva utrka na 5 kilometara

  Vaša prva utrka na 5 kilometara

  Oduvijek se divite trkačima koji trče dugačke maratone? Želite postići tu nevjerojatnu sposobnost, upornost i izdržljivost trčanja? U nastavku pročitajte kratki vodič koji vam može pomoći za vaš prvi trkači izazov.

  Pročitaj više 
 • 7 pravila trčanja za početnike

  7 pravila trčanja za početnike

  Želite se baviti trčanjem, ali ne znate odakle početi? Ne brinite, u nastavku vam donosimo sedam osnovnih pravila koja će vam olakšati prve korake trčanja.

  Pročitaj više 
 • Kako potaknuti svoju obitelj na tjelovježbu

  Kako potaknuti svoju obitelj na tjelovježbu

  Briga o obitelji nekada oduzima puno vremena i energije zbog čega često ne stignete vježbati. Zašto ne spojiti ugodno s korisnim i potaknuti svoje najbliže na zajedničko vježbanje?

  Pročitaj više 

1-10 of 17

Page:
 1. 1
 2. 2