Prednosti Walkmaxx obuće sa zaobljenim potplatom

Mi u Walkmaxxu® svjesni smo koliko važnu ulogu u našem svakodnevnom životu imaju cipele. Dok će one koje vam zaista odgovaraju povećati vaše samopouzdanje, neprikladne ćete povezivati s bolovima, neugodom ili čak deformacijama stopala.

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji s ponosom vam predstavljamo proizvode jedinstvenog dizajna, načinjene od najkvalitetnijih materijala. Pazeći na sve detalje svakodnevno se brinemo da Walkmaxx® proizvodi budu zdravo i udobno rješenje koje će spriječiti nastajanje brojnih problema povezanih sa stopalima.

U čemu je tajna Walkmaxx obuće?

Nošenje neodgovarajuće obuće na ravnim i tvrdim podlogama može dovesti do napetosti u stopalu koja onda dovodi do bolova. Walkmaxx obuća sa zaobljenim potplatom može pomoći smanjiti pritisak koji stopalo osjeća sa svakim korakom.

Razlika između uobičajenih i Walkmaxx cipela na slici desno:

  • Crvena boja prikazuje jači pritisak
  • Plava i zelena boja prikazuju smanjeni pritisak koji tijelo osjeća

S obzirom na to da su područja s jačim pritiskom povezana s problemima kao što su ulceracije, smanjeni pritisak kod nošenja Walkmaxx obuće kao posljedicu ima poboljšano opće stanje cijelog tijela. Obuća je funkcionalna - za razliku od uobičajenih cipela, u ovoj ćete obući pojačati aktivaciju mišića tijekom hoda, a tako poboljšati i cirkulaciju.

Jači pritisak

Slabiji pritisak

Kako funkcionira zaobljeni potplat?

Zaobljeni potplat jednoliko će rasporediti pritisak vaše tjelesne mase, što će rasteretiti vaša koljena, gležnjeve i donji dio kralježnice, sprječavajući tako bolove i omogućujući ispravan hod i držanje. Hod u ovim cipelama imitira bosonogo hodanje, čime pokreti postaju prirodni, a opasnost od deformacije stopala se smanjuje.

Zaobljeni potplat pomoći će vam da aktivirate mišiće, smanjite pritisak na zglobove i poboljšate držanje. Kao rezultat ovakvog hoda smanjit će se osjećaj umornih i otečenih nogu.

  • 1 Smanjuje bolove u donjem dijelu kralježnice
  • 2 Tonira mišiće
  • 3 Smanjuje pritisak na koljena
  • 4 Smanjuje osjećaj "teških nogu"
  • 5 Blagotvorno djeluje na noge koje su otečene
1 2 3 4 5